Diensten

Social media beheer

Geen zin, tijd of inspiratie om je social media kanalen bij te houden? Social Edition neemt het graag voor je uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken!

Social media strategie

Social Edition helpt je graag bij het opstellen van een social media strategie, zodat jij weet hoe je je doelgroep het beste kan bereiken.

Content shoot

Heb je behoefte aan een beeldbank voor jouw social media kanalen, dan is een content shoot ideaal.

 

Grafische Vormgeving

Social Edition helpt je bij het vormgeven van jouw  social media templates en documenten. Bij het ontwerpen zorgen we ervoor dat je huisstijl duidelijk zichtbaar is.

Waarom social edition?

Flexibel

Heb jij nadat de contentkalender gemaakt is een leuke post voor op social media? Of moet er last minute een document worden opgemaakt? Geef het door, want bij Social Edition is veel mogelijk.

Persoonlijk

Alles wat Social Edition voor jouw bedrijf maakt is ook helemaal afgestemd op jouw bedrijf en doelgroep. Daarnaast hebben we regelmatige contact over de diensten die lever.

Actueel

Social Edition is altijd op de hoogte van de nieuwste online trend en innovaties. Dit door het bijhouden van de vakkennis door middel van het lezen van literatuur en het volgen van cursussen.

ervaring

Wil je aan de slag?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en mij is de sleutel tot succes.