Social media beheer

Kom jij tijd te kort voor je social media kanalen of is het gewoon niet jouw ding? Social Edition maakt content die past bij jouw bedrijf en plaatst dit ook. Zo heb jij je handen vrij voor de zaken binnen je bedrijf waar jij je graag op focust en werk je ondertussen ook online aan je bedrijfsdoelen

Heb ik je interesse gewekt? Dan maak ik graag persoonlijk kennis!

social media beheer utrecht

Werkwijze

Kennismaking

Heb je interesse? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens deze sessie maken we nader kennis. Zo krijg ik een beter beeld bij jouw bedrijf, jouw doelstellingen en de onderwerpen voor jouw social media kanalen. op basis van dat gesprek stellen we een passend pakket op maat samen.

Strategie uitwerken

Een social media strategie klinkt voor veel mensen overbodig. Toch is het niet verstandig om zomaar, zonder uitgedacht social media plan, te starten. Daarom stel ik na een nieuw gesprek waarin ik jouw vragen stel over je bedrijf een passende en persoonlijke social media strategie op.

Contentshoot

Om een professionele look & feel te creëren op jouw social media kanalen maak ik een afspraak en kom ik bij je langs om een beeldbank aan te leggen om te gebruiken op social media.

Contentkalender

In deze fase (deze fase is maandelijks) breng ik de gemaakte social media strategie tot leven. Door middel van de strategie, foto's en graphics maak ik een content kalender. Wanneer deze af is stuur ik het ter goedkeuring naar je op. In deze fase (deze fase is maandelijks) breng ik de gemaakte social media strategie tot leven

Prijzen

Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Prijzen zijn exclusief een contentstrategie van éénmalig €99,-

Basic

280
/Per maand

Inhoud:

  • 3 posts per week
Interesse

Lite

350
/per maand

Inhoud:

  • 3 posts per week
  • Verhalen/stories
  • Highlights
Interesse
Aanbevolen

Pro

390
/per maand

Inhoud:

  • 3 posts per week
  • Verhalen/stories
  • Highlights
  • Webcare
Interesse

Pro+

450
/per maand

Inhoud:

  • 3 posts per week
  • Verhalen/stories
  • Highlights
  • Webcare
  • Resultaten analyse
Interesse

Voordelen van social media beheer

Je houdt meer tijd over voor andere taken

Het onderhouden van je social media kanalen vergt veel tijd en energie. Naast de enorme hoeveelheid tijd die je kwijt bent met het bedenken van je posts moet je ook goed nadenken over de vorm waarin het geschreven wordt en de momenten waarop je de posts publiceert.

Deze zorg kan compleet uit handen genomen worden. Zodat jij je aandacht en tijd volledig kan richten op het uitvoeren van je ‘core-business’.

Je sociale kanalen blijven opvallend en up-to-date

Door regelmatig berichten te publiceren op social media, blijf je opvallen bij je doelgroep. Het voordeel van social media uitbesteden is dat je je geen zorgen hoeft te maken om consistent te blijven posten over actualiteiten. 

Ik zorg ervoor dat jouw social media kanalen altijd up-to-date en opvallend blijven, zodat jouw bedrijf onder de aandacht blijft bij je doelgroep en je er zo veel nieuwe (potentiële) klanten bij krijgt.

Er wordt extra goed nagedacht over Social Branding

Door je social media uit te besteden aan een expert krijgen je kanalen een professionele uitstraling en past het precies bij je bedrijf.

Je spreekt je doelgroep op de juiste manier aan

Door te posten met de juiste strategie zorg je voor een groot bereik maar ook dat social media gebruikers jouw bedrijf interessant vinden en je gaan volgen. Dit zorgt dus voor veel nieuwe (potentiele) klanten

Wil je aan de slag?

Ben jij klaar om samen aan de slag te gaan? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om elkaar te leren kennen. Een match tussen jou en mij is de sleutel tot succes.